Lunchconcert

Op zondag 14 mei verzorgt het trio ‘Dolly I beg you pardon’ een lunchconcert in de Muziektent.

“Dolly I beg your pardon” bestaat uit Corina Golsteyn, Mariska Petrovic en Ines van Deursen.

Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als blue grass en country. Wat het meest opvalt is de sprankelende meerstemmige zang maar ook dat zij zichzelf begeleiden op gitaar, mandoline, banjo en contrabas . Dolly I beg your pardon schrijft eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden. Daarnaast speelt de band eigen bewerkingen van Amerikaanse traditionals en nummers van o.a. Gillian Welch, Ricky-Lee Jones en de Dixie Chicks. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd; vooral heel veel optredens op de meest uiteenlopende plekken. Zo waren de dames te zien op tientallen festivals in Nederland maar ook in Frankrijk en Servie . Verder bij de Johnny Cash memorial in het Klokgebouw in Eindhoven en als voorprogramma van Rowwen Heze en Israel Nash .Ook mochten zij het bezoek van de Koning en de Koningin aan Gelderland opluisteren . Maar ook het kleine, intieme podium is voor Dolly I beg your pardon interessant. Met plezier vermaken zij het publiek in huiskamer, tuin of cafe en werden gevraagd voor talloze feestjes. In 2013 bracht de band een prachtige cd uit met de titel Homebound. De eerste editie hiervan is ondertussen bijna uitverkocht. Bij optredens zingen de dames rondom 1 microfoon zoals dat in bluegrass gebruikelijk is.

 

Het concert begint om 12:30uur en voor 1eu zijn er kleine hapjes en drankjes te verkrijgen! Dat belooft een mooie, muzikale Moederdag te worden!