NL Doet

Ook dit jaar zal de klusdag van NL-DOET de aftrap zijn voor het jaarlijkse actieprogramma. We proberen de laatste hand te leggen aan het opknappen van de muziektent, schoonmaken van de muren, afwerken plafond en het resterende schilderwerk. Het schilderwerk zullen de schilders Peter Menting en Jan Willem Jansen op zich nemen. Zij zijn het die, als vrijwilligers, de hele tent een beurt hebben gegeven: diepe waardering daarvoor!

Bijzonder is dat ook het terrein een flinke beurt zal krijgen met het vervangen van de beplanting. De gemeente zorgt voor het rooiwerk, de compost en de nieuwe struiken met de begeleiding bij het planten.

Vrijwilligers van harte welkom om mee te doen op deze dag, u kunt zich aanmelden op www.NLDOET.nl , in de balk vult u “Heelsum” in u klikt op zoek en u ziet de klussen voor die dag in Heelsum waaronder Muziektent en u kunt zich aanmelden. In 2017 is er veel werk verzet , en de sfeer was uitstekend.

Wij kijken ook dit jaar weer uit naar een plezierige samenwerking , waarbij koffie en thee niet zullen ontbreken.