Taunton Concert Band bezoekt Heelsum

Het was weer een geslaagde middag bij de Muziektent, in het anders zo rustige Heelsum. Ditmaal genoten 100 belangstellenden van het optreden van Taunton Concert Band uit Sommerset.

Deze band is op uitnodiging van Simon de Jong en Annette Veltkamp (T2 Muziek) op tournee in Gelderland en deden woensdag 8 augustus Heelsum aan. En met succes!! Ze brachten de handen op elkaar en zorgden voor een zeer ontspannen sfeer! Na donderdag 2 x gespeeld te hebben in het Open Luchtmuseum, sluit deze band de tour vrijdag 9 augustus om 12.00 uur af in het Okoesticum in Ede, waar de groep ook verbleef en repeteerden. Wij nodigen u uit om de foto’s, maar vooral ook de video’s te bekijken. Mocht u er niet bij geweest zijn, wordt u misschien geprikkeld om van het verdere jaarprogramma niets te missen! Want bij de Muziektent komt alles aan de orde: genieten van muziek, van contacten onderling en zelfs het netwerken is vaak aan de orde.