NLdoet bij de Muziektent

Op zaterdag 16 maart steken we de handen weer uit de mouwen en gaan we aan de slag bij de Muziektent.

Zaterdag gaan we bij de muziektent weer poetsen, opruimen en tuinieren in het kader van NLDoet! Altijd een gezellige ochtend, waar natuurlijk ook uitgebreid koffie wordt gedronken tijdens bijkletsen na een lange winter! Heeft u zich al opgegeven? Er kunnen nog wat mensen bij, dus stroop die mouwen maar op!

Waar u zeker ook getuige van wilt zijn is het plaatsen van de PRESENTATIEKAST! In de loop van de week worden er voorbereidingen getroffen en zaterdag is dé dag waarop iedereen de nieuwste aanwinst kan zien! Harry Middelbos heeft er werkelijk een prachtige kast van gemaakt waar we super trots op zijn!

Wilt u uw bedrijf nu ook presenteren met een reclamebordje in de kast? Dat kan voor € 150,- per jaar (wij betalen dan het bordje). Er is maar een beperkte ruimte dus wees er snel bij! Stuur uw logo naar info@hngadvies.nl en als dat snel gebeurt komt ook uw bordje zaterdag in de kast! Uiteraard nemen wij contact met u op als u zich aanmeldt.

Het wordt dus weer een leuke ochtend, daar bij de muziektent! Dus meldt u aan, voor de klussen of het bordje en u hoort er weer helemaal bij! Dat wil toch iedereen? ☕️ ? ? ?

Tot zaterdag aanstaande, bij de Muziektent Heelsum tussen 9.00 uur – 13.00 uur!