NLdoet bij de Muziektent

Op zaterdag 16 maart steken we de handen weer uit de mouwen en gaan we aan de slag bij de Muziektent.

Zaterdag gaan we bij de muziektent weer poetsen, opruimen en tuinieren in het kader van NLDoet! Altijd een gezellige ochtend, waar natuurlijk ook uitgebreid koffie wordt gedronken tijdens bijkletsen na een lange winter! Heeft u zich al opgegeven? Er kunnen nog wat mensen bij, dus stroop die mouwen maar op!

Waar u zeker ook getuige van wilt zijn is het plaatsen van de PRESENTATIEKAST! In de loop van de week worden er voorbereidingen getroffen en zaterdag is dé dag waarop iedereen de nieuwste aanwinst kan zien! Harry Middelbos heeft er werkelijk een prachtige kast van gemaakt waar we super trots op zijn!

Wilt u uw bedrijf nu ook presenteren met een reclamebordje in de kast? Dat kan voor € 150,- per jaar (wij betalen dan het bordje). Er is maar een beperkte ruimte dus wees er snel bij! Stuur uw logo naar info@hngadvies.nl en als dat snel gebeurt komt ook uw bordje zaterdag in de kast! Uiteraard nemen wij contact met u op als u zich aanmeldt.

Het wordt dus weer een leuke ochtend, daar bij de muziektent! Dus meldt u aan, voor de klussen of het bordje en u hoort er weer helemaal bij! Dat wil toch iedereen? ☕️ 🎼 🎷 🍰

Tot zaterdag aanstaande, bij de Muziektent Heelsum tussen 9.00 uur – 13.00 uur!

Songteksten Carols bij kaarslicht

Aanstaande zaterdag is het om 19:00uur weer zo ver; Carols bij kaarslicht @ de Muziektent. In de bijlage tref je alvast de songteksten zodat je zaterdag mee kunt zingen. Print deze teksten uit of zorg dat je je telefoon of tablet meeneemt.

Download songteksten>>

Alvast veel plezier!

Geslaagde After Summer Party

De After Summer Party 2018 gaat de geschiedenisboeken in als een zeer geslaagd evenement! De barbecue, de muzikanten van ‘ Vrienden van Straks’ en bovenal alle omwonenden zorgden weer voor een prima sfeer! En gelukkig zat het weer ook mee en werd het echt een mooie nazomeravond. We hebben het goed in Heelsum en willen graag de Vrienden van Straks bedanken voor hun optreden.

 

 

Taunton Concert Band bezoekt Heelsum

Het was weer een geslaagde middag bij de Muziektent, in het anders zo rustige Heelsum. Ditmaal genoten 100 belangstellenden van het optreden van Taunton Concert Band uit Sommerset.

Deze band is op uitnodiging van Simon de Jong en Annette Veltkamp (T2 Muziek) op tournee in Gelderland en deden woensdag 8 augustus Heelsum aan. En met succes!! Ze brachten de handen op elkaar en zorgden voor een zeer ontspannen sfeer! Na donderdag 2 x gespeeld te hebben in het Open Luchtmuseum, sluit deze band de tour vrijdag 9 augustus om 12.00 uur af in het Okoesticum in Ede, waar de groep ook verbleef en repeteerden. Wij nodigen u uit om de foto’s, maar vooral ook de video’s te bekijken. Mocht u er niet bij geweest zijn, wordt u misschien geprikkeld om van het verdere jaarprogramma niets te missen! Want bij de Muziektent komt alles aan de orde: genieten van muziek, van contacten onderling en zelfs het netwerken is vaak aan de orde.

 

Jalafusi Big Band zorgt voor swingende avond

En weer waren we als buurtbewoners bij elkaar! Dit keer om bij de muziektent te genieten van het prachtige optreden van de Jalafusi Big Band en solisten! Met een groeiende belangstelling van omwonenden én wederom prachtig weer was het een geslaagde avond! En daar blijft het niet bij, want de volgende activiteit staat al op stapel. Blijf ons volgen voor alle info!!

Zomeravondconcert goed bezocht

Het zomeravondconcert van 23 juni is goed bezocht! Meer dan 100 toeschouwers zagen hoe het Symfonisch Leerlingenorkest van Heelsums Harmonie en T2muziek samen met het Harmonieorkest van Heelsums Harmonie een mooi optreden gaven. Het weer zat dit jaar mee en de catering was weer goed verzorgd. We kijken dan ook op terug op een geslaagde avond!

 

Geslaagde uitreiking AMV

Een super gezellige ochtend tijdens de uitreiking van de AMV diploma’s door Ritmiek Muziek op zaterdag 16 juni.
Alle leerlingen die de afgelopen periode hun AMV gevolgd hebben bij Ritmiek Muziek kregen hun diploma.

En uiteraard werd er ook muziek gemaakt! Leden van Heelsums Harmonie, Renkumse Muziekvereniging Eendracht, Koninklijke Harmonie Oosterbeek en T2muziek waren aanwezig.

Nostalgische sferen

Zondagmiddag heeft, tijdens een lunchconcert, The New Black & White Dance Orchestra het nieuwe seizoen op een fantastische wijze geopend! De weergoden werkten gelukkig mee! De muziek uit de jaren ‘20 en ‘30 brachten de bezoekers in nostalgische sferen en er werd zelfs gedanst! Wij zijn blij met deze mooie aftrap en danken iedereen, die er aan mee werkten er een succes van te maken. Speciale dank gaat uit naar het orkest én de bezoekers, die naast hun belangstelling ook nog doneerden in de bedelbas!

Jaren ’20 en ’30 herleven in Heelsum

Op zondag 13 mei kunt u zich beland wanen in de tijd van hoge boorden, lange sigarettenpijpjes en strak belijnde damesmode – de tijd die bekend staat als de ‘Jazz Age’. De gezellige muziektent in Heelsum zal die middag in het teken staan van de ballroomjazz uit de jaren ’20 en ’30, stijlgetrouw ten gehore gebracht door The New Black & White Dance Orchestra.

Dit van oorsprong Wageningse orkest werd 25 jaar geleden opgericht door trombonist Bert van Ginkel. Kort daarvoor was deze op de rommelmarkt in het bezit gekomen van een stapeltje oude arrangementen, blijkens een opschrift ooit gespeeld door het ‘Black & White Dance Orchestra’. Hij zette een groep jonge muzikanten de vergeelde partijen voor de neus, en zij raakten dadelijk enthousiast. The New Black & White Dance Orchestra was geboren!

In die 25 jaar heeft de bezetting wisselingen ondergaan, en ook het repertoire werd fors uitgebreid. Gebleven is het jeugdig elan en de liefde voor deze oude nummers. Want goede muziek is misschien gedateerd, maar nooit achterhaald!

U bent van harte uitgenodigd om dit alles te komen beluisteren op Moederdag; zondag 13 mei bij de muziektent aan de Prins Bernhardlaan in Heelsum De aanvang is 12:30 uur en de toegang is vrij. Tegen een geringe vergoeding zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar.

Onderscheiding voor secretaris

Een veelbewogen dag voor de secretaris van Stichting Muziektent Heelsum! Bart Stunnenberg werd vanmorgen geridderd in de orde van Oranje Nassau! Nietsvermoedend werd hij naar het gemeentehuis gelokt met de buurtbus, waar hij het eremetaal werd opgespeld door burgemeester Agnes Schaap. De foto’s spreken voor zich. Het was niet alleen voor Bart en Diny, maar voor alle betrokkenen een prachtige dag!